14.6.2018 - Uusimmat levyhankinnat

Huh huh, CD-levytkin saa hakea ruokakauppapostista, kun myyjät lähettelevät niitä kirjattuina paketteina. Olisi kyllä toivottavaa, että ne paketit jotka mahtuvat postiluukusta myös tulisivat postiluukusta, ettei minun tarvitsisi jokaista levyä käydä hakemassa. Siinä on aina oma vaivansa. Sekin vielä risoo, jos joka päivä viikon ajan tulee yksi saapumisilmoitus, ja joutuu käymään postissa päivittäin aina yhden levyn hakemassa, ja sitten - pam! - yhtenä päivänä yhtäkkiä kotona odottaakin kuusi lappua. Kiva jos niitä tulisi tasaisemmin pari-kolme päivässä. Mutta sillehän nyt ei voi mitään. En minä kuitenkaan kehtaa hakea postista kuin kolme pakettia kerralla, ettei taakseni muodostu jonoa. Ja onhan siinä muiden ihmisten silmissä oma shownsa, jos toiselle ojennetaan tiskillä kuusi pakettia kerralla ja niitä sitten yrittää kaapata kainaloonsa ja poistua ulos kadulle mahdollisimman tyylikkäästi.

Little Bob Story: High Time (1976)
Little Bob Story: Little Bob Story (1977, kokoelma)
Vesala / Sermilä / Hauta-Aho / Honkanen / Helasvuo: Ode to Marilyn (1974)
Åke Andersson / Antero Honkanen: Reidarin sähköiset kuvat (1977)
Bo Diddley: Surfin' With Bo Diddley (1963)
Bo Diddley: The Originator (1966)
The Suicide Commandos: Make a Record (1978)
Suburban Lawns: Gidget Goes to Hell / My Boyfriend (1979)

CD:
The Big Bopper: Hellooo Baby! The Best of The Big Bopper 1954 - 1959 (1989)

Nuo ovat saapuneet viimeisen kahdeksan päivän aikana. Little Bob Story oli vanhojen Soundi-lehtien ja kirjaston sekalaisten kokoelma-CD:itten avustuksella löytynyt mainio ranskalainen R&B-rokkibändi. Varhaisimmat kolme levyä imuroin sitten netistä, ja nyt ne ovat oikeina levyinä hallussani - nuo ja CD:nä hommaamani Off the Rails.






Reidarin sähköiset kuvat ei ollut levytoivelistallani. Kun Svart Records ilmoitti Punk In Finland -foorumilla aikovansa julkaista uusintapainoksen tuostakin, tsekkasin millaisesta levystä on kyse... hm, kokeilevaa elektronista, no, voisihan tuonkin ostaa. Punk In Finlandilla oltiin innostuneitakin tuon levyn uudelleenjulkaisusta, se avitti omaa päätöstäni ostaa levy sitten kun ilmestyy.






Suicide Commandosin albumia jakeli muuan ruotsalainen punk-fanaatikko omassa blogissaan vuonna 2006. Seurasin sen ruotsalaisen punkkiblogia aktiivisesti. Sieltä löytyi valtavat määrät hyvääkin tavaraa, poltin ison läjän CD-R-levyjä pelkästään hänen bloginsa materiaalista. Hän keskittyi jakelemaan singlejä, harvoin hän kokonaisia albumeja tai kokoelmia laittoi jakoon, mutta Suicide Commandosin kohdalla hän teki poikkeuksen. Imuroin koko albumin ja säästinkin sen. Minun korvissani Make a Record on tosin aika bulkkikamaa, en ole kovin innostunut siitä. Pistinpä talteen kuitenkin ja poltin CD-R:lle, ja nyt hallussani on oikea levy.

Big Bopperin kokoelman lainasin kirjastosta ja kopioin itselleni The Revolutionary Decades -projektini aikana. Sama kokoelma on nyt sitten minulla Amazonista hankittuna oikeana CD:nä. Kaavin muutama viikko sitten vähän niinkuin tynnyrin pohjia Amazonissa ja tilasin vielä neljä CD:tä. Saavat auttaa sen verran kuin pystyvät, ettei minun tarvitse kaikkia toivelistallani olevia ulkomaisia levyjä tilata MusicStackista. Big Bopper on aika tyhmää kamaa, mutta jaksaahan tuota harvakseltaan kuunnella.






Suburban Lawnsin Gidget Goes to Hell löytyi yhdeltä new wave -kokoelma -CD:ltä, jonka lainasin kirjastosta vuonna 2001. Biisi kolahti, ja yhdestä musiikkiblogista löysin muutama vuosi myöhemmin koko tuotannon. Erinomaisen hilpeää new wave -nykimistä. Tilasin myös Suburban Lawnsin albumin laajennettuna vinyyliuusintapainoksena MusicStackista, se on joko matkalla postiin tai sitten se odottaa minua jo siellä. CD on nyttemmin muuttunut loppuunmyydyksi Amazonissa, sitä ei enää saa sieltä. Originaali-LP:kin on järkyttävän hintainen keräilyaarre. Vinyyliuusintapainoksestakin saa pulittaa kivan summan, mutta onneksi on varaa. Kyllä Suburban Lawnsin tuotanto vaan oli pakko saada hinnoista välittämättä, niin herkkua se on. Gidget Goes to Hell -sinkkua oli MusicStackissa vain yksi kappale tarjolla, olin onnekas.

Aaaarrrrrgh, Surfin' With Bo Diddleystä puuttuu kaksi kappaletta, Piggy Back Surfers ja Twisting Waves. Surkea brittiuusintapainos. Että sitten inhoan tällaisia tapauksia! Luulee saavansa koko levyn ja sitten käy ilmi että siitä puuttuu biisi tai pari. On minulla CD-R:llä kopiot noistakin kahdesta kappaleesta, mutta kyllä minä olisin halunnut koko albumin oikeana vinyylinä.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Cinema - Circus

Thai Sticks - Eri Esittäjiä: Thank God It's Friday

Johanna - kaikki singlet 1979-1984, osa 1