15.7.2018 - Ongelmia PayPalin kanssa, loppunäytös

Laskin tilanneeni tänä vuonna 139 levyä. Discogs-toivelistallani oli vuoden alkaessa yli tuhat levyä, nyt enää 169. Odottelen vielä suurinta osaa tämän kuukauden tilauksistani.

PayPalin fiaskon jälkeen tasan viikko sitten katsoin Amazonista mitä toivelevyjä vielä olisi mahdollista saada CD:nä. Tein yhdeksän CD-tilausta ja jopa yhden LP-tilauksen, se vinyylitilauskin hyväksyttiin ja levy on matkalla luokseni. Ensimmäinen läpimennyt vinyylitilaukseni Amazonista!

Viisi päivää sitten tapahtui jotain ihmeellistä. Kerroin jo, että puhelinlaskuani ei hyväksytty PayPalissa koska siinä ilmoitettu sukunimeni muka poikkeaa siitä mikä sen pitäisi olla. Lähetin saman PDF:n uudestaan varustettuna selityksellä, että laskussa on koko nimeni. 10. päivä huomasin, että olivat poistaneet käyttörajoitukset PayPal-tililtäni! Maksaminen onnistui taas! Tilasin samantien MusicStackista kaikki loput toivelevyni jotka siellä olivat tarjolla, 11 LP:tä ja yhden CD:n. Kaikki on maksettu, kolmea ei ole vielä postitettu. Painajainen on ohi, mutta luottamukseni PayPalia kohtaan kärsi jo toisen pahan kolauksen. PayPal pyytää minulta sähköpostitse palautetta toiminnastaan, mutten viitsi antaa sitä. Tietävät varmasti mitä ajattelen, jos ovat lukeneet viestini. Saavat jossain määrin anteeksi, koska lopulta palauttivat täydet käyttöoikeudet.

Taidan viettää vielä pari kuukautta pannen tyylikkäästi pisteen MusicStack-uralleni. Tilaan tärkeimmät levyt toivelistani ulkopuolelta, mutta syyskuussa lopetan kertakaikkiaan.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Cinema - Circus

Thai Sticks - Eri Esittäjiä: Thank God It's Friday

Johanna - kaikki singlet 1979-1984, osa 1