16.6.2018 - Uusimmat levyhankinnat

Auracle: City Slickers (1979)
The Brides of Funkenstein: Never Buy Texas From a Cowboy (1979)
Gene Vincent: Gene Vincent (1970)
Irwin Goodman: Ennenkuulumattomat - Lauluja suomalaisille (1983 / 2015)
Joe Vitale: Roller Coaster Weekend (1974)
Suburban Lawns: Suburban Lawns (1981)
Zager & Evans: Zager & Evans (1970)

Auraclen levyä jaeltiin jossain souliin ja jazziin keskittyneessä musiikkiblogissa viime vuosikymmenen puolessavälissä. Kivaa jazzrockia, ei mitään erinomaista musiikkia, mutta symppis levy. The Brides of Funkensteinin kakkosalbumi ei nouse Funk Or Walkin tasolle, mutta on se kuunneltava. Japanilaisesta CD:stä pyydettiin 58,32 puntaa Amazonissa. Jätin sen kuukausia aiemmin tilaamatta juuri tuon hirmuhinnan takia, mutta tarkemmin ajatellen, ei se liian kova hinta ole. Gene Vincentin levy on julkaistu myös nimellä If Only You Could See Me Today, tuon myötä on nyt herran kaikki albumit hallussani muodossa tai toisessa.






Irwinin CD:n missasin aikoinaan, ja kun sitten vihdoin noteerasin sen olemassaolon, ei se ollutkaan enää saatavilla levykaupoista eikä Levykauppa Äxän nettisivuillakaan. Nyt googlasin tuon julkaisun, ja löysin Retee-verkkokaupan (retee.mycashflow.fi), jolla tein tilauksen samantien. CD saapui postissa kahdessa päivässä. Olin tilannut sen kalliimpana, Postista noudettavana postipakettina, mutta tulikin kirjekuoressa suoraan postiluukun läpi. No, parempi niin. Hemmetti, joka kerta kirjoitan tuon levyn nimeksi "Ennenkuulemattomat", mutta se on siis "EnnenkuulUmattomat". Ei tunnu menevän oikea nimi kaaliini. Ei tuo mitään ennenkuulumatonta tai -kuulematonta tavaraa silti ole, sehän on 1983 julkaistu "Uudet protestilaulut" -kasetti siirrettynä CD-muotoon. Tosin harvahan sitä on kuullut. Minulla oli tuostakin kasetista CD-R-kopio.

Joe Vitalen LP:n sisällön voi kertoa kahdella sanalla: Joe Walsh. Falling-kappaleen päättävää "I'm falling down" -koukkua jopa käytettiin myöhemmin Walshin albumilla But Seriously Folks, biisissä At the Station. Vitale oli tärkeä tekijä Walshin soololevyillä, eikä hän omalla soolollaan kyennyt ollenkaan irtautumaan siitä tyylistä. Mutta se oli hyvä tyyli.

Saamallani Vitalen LP:llä on etiketeissä alimpana oleva käyrä teksti erilainen, mutta matriisit ovat aivan samat. Zager & Evansin levyllä on matriiseissa kirjain H, eikä R. Ei siis ole prässätty Rockawaylla vaan jossain muualla. Kumpikin meni Errors-kansioon, kun ei Discogsissa ole niitä identtisiä versioita.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Cinema - Circus

Thai Sticks - Eri Esittäjiä: Thank God It's Friday

Johanna - kaikki singlet 1979-1984, osa 1