1.7.2017 - Uusimmat levyhankinnat



Kesäloman alkamisen kunniaksi käynti Black and Whitessa, jossa korjasin nyt sitten kuitenkin pois ne semikiinnostavat levyt jotka sinne huhtikuussa jätin, eli Iron Butterflyn Sun & Steelin, The Guess Whon Artificial Paradisen (minulla on nyt siis kaksi kappaletta tuota levyä - yksi ruskealla päälipussilla ja yksi ilman) sekä kolme varhaista Monty Pythonin levyä. MP-levyistä ostin huhtikuussa vain Contractual Obligation Albumin, koska aiempien levyjen materiaalista on suuri osa jo tv-sarjasta ja elokuvista tuttua, enkä välitä kuulla samoja sketsejä vielä levyiltäkin. TV-sarjassa ja leffoissa esiintymätön materiaali minulla on CD-R-levyille poltettuna. Tulin nyt sitten toisiin aatoksiin ja korjasin talteen myös Another MP Recordin, MP's Previous Recordin ja Matching Tie and Handkerchiefin. Tosin kaikki ovat joitain uusintapainoksia, jotka eivät löydy Discogsista. Pitää lisätä sinne kaikki kolme. Puuhaa, puuhaa... Toisaalta, onhan se hassua että Discogsissa on sitten kolme Monty Python -levyä jotka on lisännyt nimimerkki Gumby74. Ja sitäpaitsi, Python-faninahan minulla on suorastaan velvollisuus omistaa vähintään neljä heidän levyään.

Willie Hutchin Ode to My Lady tuli hankittua, vaikken ole kuullut levyä. Olen kuitenkin kuullut Hutchilta neljä loistavaa levyä ja yhden hyvän, ja niiden pohjalta sijoittanut hänet luottonimien joukkoon. Toivottavasti en pety nytkään (EDIT: Hyvä se on. Ei loistava, mutta hyvä.).





Isaac Hayesin Groove-A-Thon oli tarjolla kahtena kappaleena. Punk in Finland -foorumissa kerrottiin, että levy on aika yleinen, mutta cutout-leikkaus on usein tärvellyt liitteenä olleen julisteen. Toinen myynnissä olleista levyistä omasi leikkaamattomat kannet, mutta juliste puuttui. Hinta 7 euroa. Toisessa kappaleessa pieni lovi kotelon alakulmassa mutta juliste tallella, hinta kympin. Otin sen kympin hintaisen. Julisteessa on muutama pieni reikä poistomyyntiloven takia, mutta en jaksa surra sitä.

Golden Earringin paras levy Moontan lähti vielä mukaan, valitettavasti se on 80-luvun uusintapainos yksöiskansilla, eli ei kovin hieno yksilö.

Singlejä en nähnyt enää muualla kuin kassan luona, jossa niitä oli kolme pientä laatikollista. Niiden joukossa en äkkiseltään huomannut sitä ulkomaista poppi- ja viihdekuonaa mitä vielä viime vuoden loppupuolella löytyi, vaan linjana tuntui olevan punk ja särmikäs Suomi-kama.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Cinema - Circus

Thai Sticks - Eri Esittäjiä: Thank God It's Friday

Johanna - kaikki singlet 1979-1984, osa 1