17.5.2018 - Uusimmat levyhankinnat

Chalice: Overflow - A Retrospective 1974-1977 (2016)
Bo Diddley: The London Bo Diddley Sessions (1973)
The Temptations: Power (1980)
The Members: 1980 - The Choice Is Yours (1980)
Booker T. & The MG's: Universal Language (1977)
The Fools: Sold Out (1980)
Gonzalez: Move It to the Music (1979)
The Fatback Band: Night Fever (1976)
Gene Vincent & The Shouts: Shakin' Up a Storm (1964)

Chalice oli brittibändi joka päätyi Australiaan, ja teki siellä ainoan albuminsa Overflow vuonna 1975. Robin Willsin Purepop-blogissa on postaus Chalicen singlestä In My World / Mr. Won't You Help Me - siinä selitetään asioita ihan bändin kitaristin omin sanoin. Minä tutustuin Chaliceen Midoztouch-sivuston myötä, siellä oli Overflow-albumi vapaasti imuroitavana zip-pakettina. Kivaa poppiahan se oli hyvillä biiseillä, joten poltin CD-R:n.

Viime tammi-helmikuussa sain tietää tuosta Zero Hour Recordsin julkaisemasta kokoelma-CD:stä. Zero Hour oli valitettavasti juuri sillä hetkellä vaihtamassa kotisivustoa, eivätkä he olleet saaneet vielä uutta sivustoa toimimaan. Yritin tilata CD:n, mutta hommaan tuli stoppi siinä kohdassa kun piti maksaa. CD ei ollut myynnissä myöskään Amazonissa tai MusicStackissa, joten sen hankkiminen tuntui tilapäisesti toivottomalta. Tämän kuun alussa yritin uudestaan, ja tilaus onnistui. Levy saapui vajaassa viikossa.

Fatback Bandin Night Fever on se levy, jonka tilasin helmikuussa Amazonista CD:nä, mutta posti meni hukkaamaan sen. Niinpä koetin tämän kuun alussa uudestaan, MusicStackista. Siellä ei kukaan kaupannut CD:tä, joten vinyylin minä sitten hankin.

Neljä MusicStackista tilattua LP:tä ja yksi Amazonista tilaamani CD ovat vielä saapumatta.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Cinema - Circus

Thai Sticks - Eri Esittäjiä: Thank God It's Friday

Johanna - kaikki singlet 1979-1984, osa 1