21.4.2016

Singlendigitoimisurakkani otti vähän takapakkia. Lenco L-83 on nimittäin sellainen vekotin, että siihen tökätään muistitikku. Sitten painetaan soittimessa olevaa REC-nappulaa, jolloin musiikki siirtyy muistitikulle. Teoriassa tikkuun mahtuu niin paljon musiikkia kuin on tilaa, mutta käytännössä levari ei pysty luomaan tikkuun kuin 99 kansiota joista jokaisessa on yksi mp3-tiedosto. Sen jälkeen viimeisin kansio sisältöineen monistuu, jos rippaamista vielä jatkaa. Huomasin tämän aivan liian myöhään, joten minun oli ripattava iso osa sinkuista uudestaan. Huokaisten. Tätä ei mainita käyttöohjeessa millään kielellä, arrg.

Mutta homma edistyy. Harmittaa vain sekin, että levysoitin luo 192 kbps:n mp3-tiedostoja, mikä on turhan huonoa laatua (eikä ohjeessa tietenkään sitäkään mainita). Ei taida laitteessa olla kytkintä tai säädintä, josta bitraattiarvoa voi parannella. En saa ääntä kuuluviinkaan, ellen osta jotain ääniaggregaattia jonka voi tökätä tietokoneeseen ja johon puolestaan voi tökätä valkoisen ja punaisen piuhan jotka lähtevät levysoittimesta. Voisin silloin äänittää musiikin SoundTap Streaming Audio Recorderilla ja saada parempilaatuisia ämppäreitä.

Se ruotsalainen kundi sai kuusi päivää sitten ison läjän mp3:sia joita pyysi. On ollut niin kiirettä ja paljon tekemistä etten ehtinyt tarkistaa lähettämiäni filuja, mutta en ole saanut mieheltä mitään vastausviestiä, joten kaikki oli kai kunnossa.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Cinema - Circus

Thai Sticks - Eri Esittäjiä: Thank God It's Friday

Johanna - kaikki singlet 1979-1984, osa 1