25.6.2018 - Uusimmat levyhankinnat

Christian Sievert, Jukka Tolonen, Mads Vinding, Luiz Carlos De Siqueira (Chuim): After Three Days (1977)
Harry Chapin: The Last Protest Singer (1988)
The Frantics: Boot to the Head (1987)
The Pork Dukes: The Pork Dukes (1978)





The Last Protest Singer on taas yksi sellainen levy, joka nyt sattui olemaan CD-R-kopiona, vaikkei se ole mieluisa. Chapin puuhasi tuon albuminsa kanssa vuonna 1980 julkaisemansa Sequel-albumin ja 1981 tapahtuneen kuolemansa välissä. Albumi jäi keskeneräiseksi. 1988 tämä keskeneräinen nauha julkaistiin. Koko aiemman Chapinin tuotannon kuunnelleena halusin kuulla vielä The Last Protest Singerinkin, ja se onnistui imuroimalla mp3-tiedostot jostain. Vaikkei albumi osoittautunut hyväksi, en raaskinut viskata tiedostoja menemään. Kuitenkin harvinaisuus kyseessä. Niinpä poltin mp3:t lopulta CD-R:lle, ja nyt piti sitten hankkia oikea levy.







Kanadalaisen huumoriryhmän The Franticsin löysin Dr. Demento -kokoelma-CD:itten ansiosta. Lainasin nuo CD:t kirjastoista 90-luvun lopulla ja nauhoitin parhaat palat kaseteille. Lainasin kokoelmat uudestaan 00-luvun loppupuolella ja poltin samat parhaat palat CD-R-levyille. Tuossa yksi semmoinen kokoelma, jonka kirjastosta löysin. Franticseilta Dr. Demento oli poiminut omille kokoelmilleen kolme esitystä: Last Will and Temperament, You Were Speeding ja Ti Kwan Leep (Boot to the Head). Ne kaikki olivat niin ratkihauskaa sketsihuumoria, että The Franticsia piti löytää lisää. UseNeXT-tiedostojenjako-ohjelmasta löytyivät albumit Frantic Times (1984) ja Boot to the Head, ja niistähän tein sitten CD-R-kopiot. Kyllä noille albumeille onkin tullut naurettua.

Tanskalaisesta levykaupasta tilaamallani Pork Dukesin levyllä on kaikki tilpehööri tallella: (avattu) suojamuovi tarroineen, itse kansipahviin isketty varoitustarra, postikortti ja kuvallinen insertti. Tämmöisiä täydellisiä kappaleita ei ole paljon, ja kun kunto on muutenkin hyvä, niin tyytyväinenhän minä olen.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Cinema - Circus

Thai Sticks - Eri Esittäjiä: Thank God It's Friday

Johanna - kaikki singlet 1979-1984, osa 1