27.10.2012 - Ikävä tapaus MusicStackissa

MusicStackia en ole käyttänyt enää maaliskuussa sattuneen ikävän tapauksen jälkeen. Tilasin kaksi LP-levyä australialaisesta levykaupasta nimeltä Essendon 2nd Hand CDs Records and books. Myyjä ilmoitti seuraavana päivänä, että pahoittelut, toinen levy onkin jo myyty. Toinen levy sentään löytyi edelleen liikkeestä. No, maksoin sen PayPalin kautta - myyjälle kun ei Visa-kortti kelpaa - ja jäin odottamaan ilmoitusta levyjen postittamisesta. Kuukausi kului ilman mitään viestiä, kunnes sain sähköpostissa ilmoituksen että tilaukseni on peruutettu, koska maksu ei ollut saapunut. Maksoin rahat asianmukaisesti myyjän PayPal-tilille, joten miten niin eivät rahat muka olleet saapuneet?

En viitsinyt käyttää PayPalia paljoa, koska Visalla maksaessa ei tarvitse sentään alvariinsa siirrellä rahaa tililtä toiselle ja odottaa muutama päivä että rahat sinne siirtyvät. PayPal-tililläni oli rahaa vielä muutama euro, siirsin ne takaisin pankkitililleni ja lopetin sitten kokonaan PayPalin käytön. Niin pahasti tämä tapaus sattui. Vajaat 26 euroa meni kankkulan kaivoon, enkä saanut niitä koskaan takaisin. Ilmoitin asiasta PayPalille, ja sain muutamaa päivää myöhemmin sähköpostitse viestin myyjältä, että miksen viestitellyt hänelle ensin tästä asiasta ennen kuin valitin PayPalille, ja että hänellä on levy yhä tallella, hän voi postittaa sen muutaman päivän kuluessa jos yhä haluan sen. Vastasin että kyllä kiitos kiinnostaa se levy ja pahoittelin vielä aiheuttamaani pahaa mieltä.

Kissanviikset hän mitään postitti! Rahat meni, mutta levy jäi saamatta!

En voinut laittaa myyjälle negatiivista palautetta MusicStackissa, koska tilaus oli siellä merkitty peruuntuneeksi. Laitoin MusicStack-profiilisivulleni äkäisen viestin, joka muistuttaa minua siitä, etten enää käytä ko. sivustoa. Vieläkin korpeaa tämä tapaus kun sitä ajattelenkin.



Tuttavani Harri teki minulle palveluksen hankkimalla omilla ja vaimonsa varoilla uuden USB-vinyylilevysoittimen. Tiistaina sain ja asensin sen, seuraavana aamuna sain äänenkin kuulumaan tietokoneen kaiuttimista. Vanhassa soittimessa oli äänivarsi käytössä kulunut, joten ääni kuului säröisenä. Nyt soivat vinyylit taas puhtaasti uudella soittimella.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Cinema - Circus

Thai Sticks - Eri Esittäjiä: Thank God It's Friday

Johanna - kaikki singlet 1979-1984, osa 1