4.8.2017 - Uusimmat levyhankinnat

Eric Burdon and The Animals: When I Was Young / A Girl Named Sandoz (1967)
Johnny Clegg & Savuka: One (Hu)Man, One Vote / Vezandlebe (1989)
Schrott nach 8: Zuppa Romana / (Instr.) (1984)
Unit 6 (=Paul Oxley's Unit): The Waiters Call Me Joe (1983, yksipuolinen single)
Ekblad: Story / Fragments of Love (1982)
Himo: Tule jo / Kielletyt käskyt (1987)
Mailroad: I'm Ready / No More (1981)
Duke-C: Swinging Summer / Motorhead Love (1982)


Kesän mittaisen rahatilanteen elvyttämisen (säästin suurimman osan lomarahoistani) jälkeen taas singletilauksia Divari Kankaasta. Noista neljä viimeistä ovat niitä suomalaisia sinkkuja, joita olen pitänyt silmällä viime lokakuusta lähtien. Yhdeksän on vielä jäljellä myöhemmin ostettaviksi. Burdonin ja Animalsien singlen molemmat puolet puuttuvat albumeilta ja omistamiltani CD:iltä, joten Burdon-fanina minun oli ostettava tuo. Ei vaan näytä kunto olevan ollenkaan sitä neljä miinusta mitä luvattiin, vaan levy on likainen ja naarmuilla. Pyyhin jo levyä märällä rätillä. Koekuuntelu pitäisi vielä suorittaa (EDIT: Soihan se ihan tarpeeksi hyvin, ei hätää).

Cleggin & Savukan singlen b-puoli on "Cruel, Crazy, Beautiful World" -albumilla julkaisematon (tai no, onhan se CD-versiolla bonusraitana, mutta minulla on vinyyliversio). Schrott nach 8 on saksalaisen roskapopin veteraanien Anthony Monnin ja Rainer Pietschin yhden singlen projekti - tuo on yhtä kuin Seitsemän seinähullun veljeksen "Nakit ja muusi". "Zuppa Romana" on ikivanha suosikkini, nauhoitin sen radiosta kasetille jo 1984 ja biisi on kulkenut enemmän tai vähemmän mukanani siitä lähtien.

2008 ostin Espoontorin Poppa Joe -antikvariaatista Paul Oxley's Unitin kaikki kolme LP:tä, valitettavasti "After the Party" -levystä oli tarjolla useita kappaleita joista jokaisesta puuttui asianmukainen bonussingle. Nyt se vasta on minulla.

"Tule jo" on siis se Himon single, jonka molemmat kappaleet ovat bändin älpeellä julkaisemattomia. Löytyypähän nyt sekin sitten.

Odottelen vielä Amazonista tilaamiani seitsemää CD:tä. Taas jatkuu sekin levyjentilailuhomma kesätauon jälkeen.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Cinema - Circus

Thai Sticks - Eri Esittäjiä: Thank God It's Friday

Johanna - kaikki singlet 1979-1984, osa 1