6.8.2017 - Uusimmat levyhankinnat

Kävin eilen taas Jäänsärkijässä, ja nyt katsoin myös käytetyt ulkomaiset sekä uudet kotimaiset seiskat, samalla kun poimin käytettyjen kotimaisten lootista vielä muutaman hiukan kiinnostaneen levyn. Ei mikään hirveän mieluisa saldo tällä kertaa, mutta OK.





CD:t:

Banco Del Mutuo Soccorso: s/t (1972)
Sallyangie: Children of the Sun (1968, 2CD)

Singlet:

Ducks: Rockin' Chair / St. Nick's Xmas Song (Poko, 1978)
Johnny Lee Michaels: Motion Picture Music From The White Dwarf:  Lonely Brain / Martin's Theme (Yahoo!, 1986)
Teddy & The Tigers: Bop With Beaver Jeans / Twenty Flight Rock (Beavers Production, 1978)
Mike Oldfield: Five Miles Out / Live Punkadiddle (Virgin, 1982)
Skids: Iona / Blood & Soil (Virgin, 1981)
The Motors: Sensation / The Day I Found a Fiver (Virgin, 1978)
The Jags: I Never Was a Beach Boy / Tune Into Heaven (Island, 1980)

Banco Del Mutuo Soccorson levy ei varsinaisesti ollut toivelistallani, mutta se - kuten muutama muukin Bancon levy - on minulle neljän tähden albumi, joten ostin silti. Sallyangie on aika kamalaa hippifolkia, mutta minulla oli siitä CD-R -kopio, se oli toivelistallani ja se on Mike Oldfieldia, joten se piti saada. Olisin tilannut sen Amazonista joku päivä, mutta eipä tarvitsekaan enää. Oldfieldin "Five Miles Out" on kauhea biisi, enkä paljoa pidä koko albumistakaan - paitsi kansi on upea ja "Family Man" hyvä hitti. Nimikappaleella on hieno sanoitus, mutta sävellys ja varsinkin sovitus mättävät pahasti. Se pirun vocoder... Hillittömän Punkadiddlen liveversio on sentään harvinainen ja keräilykamaa. The Jagsilta kaipailen koko kakkoslevyä "No Tie Like a Present" jolta a-puoli on peräisin, mutta otetaan nyt tuo yksi pala kun vastaan osui.

Jo lapsena pidin itseäni Motors-fanina, kun ne muutamat kappaleet jotka äiti oli nauhoittanut kaseteilleen kolahtivat minuun. Airport, Love and Loneliness, That's What John Said ja Here Comes the Hustler saivat minut himoamaan lisää Motors-musaa. Aikuisiällä himoni sai tyydytyksen, kun kirjastosta löytyi ensimmäinen levy CD:nä ja Poppa Joe -divarista kakkosalbumi kivalle punaiselle vinyylille prässättynä. Aika tuore tieto minulle on, että Approved By The Motors -LP:n punavinyyliversiolla onkin Today-kappaleesta singleversio, jossa on rummut ja vähän muutakin lisänä. Mustavinyyliversiolla, jossa on se mustavalkoinen bändikuva kannessa, on tuosta levyn päättävästä balladista rummuton versio. Se paljastui, kun imuroin Soulseekistä tuon albumin CD-version bonusraitoineen.

Minulla on jo Skidsin Joy-LP jolla on nuo molemmat kappaleet, mutta Ionan singleversio on lyhyempi editti ja Blood & Soilista on LP:llä ja singlellä erilaiset versiot. Leikitään nyt Skids-kompletistia sitten.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Cinema - Circus

Thai Sticks - Eri Esittäjiä: Thank God It's Friday

Johanna - kaikki singlet 1979-1984, osa 1