7.7.2018 - Ongelmia PayPalin kanssa, osa 3

Kirjauduin tänä aamuna taas Paypaliin katsoakseni miljoonannen kerran, oliko siellä tapahtunut mitään muutosta. PayPalin Resolution Center -sivu oli yhtäkkiä aivan erinäköinen. Olivat muuttaneet sen sivun ulkonäköä, ja mukana oli nyt myös mahdollisuus lähettää uusi asiakirja kotiosoitteen todistamista varten. Lähetin PDF:nä tuoreimman Elisan puhelinlaskun, jonka eräpäivä on yli viikon päästä. Se toivottavasti ratkaisee koko ongelman ja saan tililleni takaisin täydet käyttöoikeudet. Sähköpostiini tai PayPaliin ei ole tullut mitään vastausviestiä, mutta hyvä kun vihdoin viimein tekivät jotain.



Just. PayPalilta tuli sähköpostitse ilmoitus, että puhelinlaskussa oleva meikäläisen sukunimi ei täsmää. Täsmääpäs, siinä lukee koko nimeni, molemmat etunimeni sekä sukunimi. Mikä väärinkäsitys siellä päässä nyt on tapahtunut?

En jaksa enää. Minulla ei ole enää keinoja todistaa että kotiosoitteeni on oikea. Joudun nostamaan kädet pystyyn. Jää hyvästi, PayPal. Jää hyvästi, MusicStack. Jää hyvästi, PayPal-tilillä olevat 562 euroa. En näe teitäkään enää koskaan.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Cinema - Circus

Thai Sticks - Eri Esittäjiä: Thank God It's Friday

Johanna - kaikki singlet 1979-1984, osa 1