Johnny Moped - Johnny Thunders & The Heartbreakers - Johnny Winter - John St. Peeters

JOHNNY MOPED



Cycledelic (1978)

Cycledelic (bootleg) (1978)

Little Queenie / Hard Lovin' Man (1978)





Soundi-lehden äärimmäisen hämmentynyt mutta kehuva arvostelu Cycledelicistä sai minut pistämään levyn "pakko kuunnella" -listalleni. Black and Whitesta löytyi heti Little Queenie -single. Lainasin myöhemmin kirjastosta Basically... -kokoelma-CD:n, jolta nauhoitin kasetille ne kappaleet joista pidin. Sen jälkeen ei tarvinnut enää odottaa kauaa ennen kuin Cycledelic oli tarjolla Keltaisessa Jäänsärkijässä kilon painoisena bootleginä. Harmittelin, että vaikka bootlegillä on bonuksena No One ja Something Else, niin Mystery Track puuttuu.

Maaliskuussa 2008 vihdoin päätin, että bootleg ei minulle riitä, pakko hommata MusicStackin kautta hyväkuntoinen originaali. Sillä olikin hintaa, 64,80 dollaria USA:sta. Mutta kyllä pidän kauppaa kannattavana. Kunto hyvä ja pahvinen sisä"pussi" Moped-sukupuineen tallella.



JOHNNY THUNDERS & THE HEARTBREAKERS




L.A.M.F. (The Lost '77 Mixes) (1977)







JOHNNY WINTER



John Dawson Winter III (1974)






Artikkeliskannaukset:

https://drive.google.com/open?id=1MRZVXssov3zD_Koy12Ni-dW-PLY6hjH-



JOHN ST. PEETERS



One Night Stand (1980)





Italialaiset sukujuuret omaava australialainen St. Peeters, oikealta nimeltään Johnny Lo Piccolo, teki ensimmäiset singlensä 20-vuotiaana 1976-1977. Esikoisalbumi So Many Ways julkaistiin 1978, ja sisälsi tyhjänpäiväistä teinipoppia. Nimikappale oli kuitenkin hitti, se ylsi 13. sijalle. Kakkoslevy One Night Stand floppasi ja on jäänyt unohdetuksi Australiassa - siitäkin huolimatta, että avauskappale Wonder World oli menestyneen tv:n lastenohjelman Simon Townsend's Wonder World (1979-1986) tunnuskappale.

Wikipedia-artikkeli.

One Night Stand on diskolevy. Ainoa australialainen diskoalbumi, josta pidän. Silloin kun innostuin australialaisesta ja uusiseelantilaisesta musiikista, löysin heti netistä mainion Ausrock-blogin, jota rupesin seuraamaan. Tähän blogiin uploadattiin myös tämä St. Peetersin kakkossoolo mp3:sina, ja pidin siitä tarpeeksi polttaakseni CD-R:n siitä. Maaliskuussa 2011 tilasin ja sain LP:n MusicStackin kautta.

Ausrock-blogiin liittyi myös Ausrock Forums -nettifoorumi, jossa toimin 2007-2008. Mutta siitä lisää myöhemmin.


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Cinema - Circus

Thai Sticks - Eri Esittäjiä: Thank God It's Friday

Johanna - kaikki singlet 1979-1984, osa 1