Kilburn and the High Roads - King Harry - Kingston Wall

KILBURN AND THE HIGH ROADS



Rough Kids / Billy Bentley (Promenades Himself in London) (1974)

Handsome (1975)

Wotabunch (1978)






Mitäpä minä tähän kirjoittamaan näiden kahden albumin sekavan historian - lukekaa Wikipediasta selventävä artikkeli.

Eli Kilburn and The High Roads oli se bändi, jossa Ian Dury vaikutti ennen soolouraansa. Billy Bentley ja Rough Kids, jotka olivat mukana jo aiemmin mainitsemallani loistavalla pubrock-kokoelmalla Naughty Rhythms - The Best of Pub Rock, ja vanhoissa Soundeissa julkaistut levyarvostelut ja muut jutut saivat minut kiinnostumaan Kilburnseista. Löysin molemmat LP:t Music Hunterista, joskaan en yhtä aikaa. Handsome löytyi ensin, Wotabunchin äkkääminen joskus muutama vuosi myöhemmin oli yllätys, sillä en ollut tietoinen siitä LP:stä.

Tuolta Naughty Rhythms -kokoelmalta löytyvät versiot Rough Kidsistä ja Billy Bentleystä eivät löydy kummaltakaan LP:ltä.



KING HARRY




Divided We Stand (1977)





Tämän yhden albumin tehneen brittibändin esitteli minulle J.K. Richter mainion Robots For Ronnie -bloginsa välityksellä lokakuussa 2007. Helppo LP löytää Euroopan divareista, mutta harvinainen USA:ssa. Omani löysin Black and Whitesta joskus vuonna 2013.

Kuten tuossa blogipostauksessa todetaan, bändillä oli persoonallinen soundi, mutta minulle levy on juuri ja juuri tarpeeksi hyvä ja kiinnostava jotta viitsin pitää sen levykokoelmassani. Harmitonta poppia, josta puuttuu se lopullinen rutistus joka olisi tehnyt siitä hittilevyn.



KINGSTON WALL



I (1992)

II (1993)

III Tri-logy (1994)





Nämä olivat tarjolla yhdessä netin musiikkiblogissa, ja ajattelin... no, koska tästä bändistä niin kohkataan ja minä keräilen vanhaa suomirokkia, niin kokeillaan nyt sitten. Vaikken odottanut oikeastaan mitään.

Sitten poltin CD-R:t näistä, ja lopulta piti sitten käydä ostamassa CD:t Stockmannilta kun kerran CD-R:t oli poltettu.

En minä pidä Kingston Wallista. En saa näistä levyistä mitään erityisen mieluisaa irti, eikä tule hetkiä, jolloin tekisi mieli kuunnella näiden hard rockin ja progen sekoitusta. Stüldt håjt -biisi on vieläpä, yäk, teknoa.


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Cinema - Circus

Thai Sticks - Eri Esittäjiä: Thank God It's Friday

Johanna - kaikki singlet 1979-1984, osa 1